keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tiimityksen projektit vaativat monipuolista osaamista

LR:n ja SPR:n projektit vaativat opiskelijoilta jo hyvin monenlaista osaamista. Projektien kautta tulee hyvin testatuksi ja näytetyksi merkonomitutkinnon perusteissa vaadittuja asioita.

Työprosessin hallinnan osa-alueista projekteissamme toteutuvat oman työn suunnittelu, työn kokonaisuuden hallinta, laatutavoitteiden mukainen, tehokas ja tuloksellinen toiminta, oman työn arviointi ja kehittäminen sekä yrittäjänä toimimisen mahdollisuuksien arviointi.

Työmenetelmien ja -välineiden käyttö sekä materiaalien hallinta toteutuu mm. työvälineohjelmien käytössä - tiimithän suunnittelevat ja toteuttavat itse lähes kaiken markkinointimateriaalinsa.

Kaupan palvelu ja myynti -tutkinnon osan työn perustana olevan tiedon hallinnasta projektimme tuovat esiin osaamisen tason valmistautumisessa, tuotevastuualueen hoidossa, asiakaspalvelussa ja myynnissä sekä myynnin kehityksen seurannassa.

Elinikäisen oppimisen avaintaidot sisältävät oppimisen ja ongelmanratkaisun, vuorovaikutuksen ja yhteistyön, ammattietiikan sekä terveyden, turvallisuuden ja toimintakyvyn ylläpidon (mm. turvallisuusohjeiden noudattamisen). Nämä avaintaidot korostuvat molemmissa projekteissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti